Hondenschool Dogs4Ever
Een Leven Lang HondenplezierCURSUSAANBOD:

Op de woensdagavond van 19:00 h - 19:45 h nemen de PUPPY 's vanaf 8 weken tot 4 maanden bezit van het terrein van Dogs4Ever. Dit is het vaste puppy uurtje en er kan dan ook elk moment ingestroomd worden.


Op de donderdagavond van 19:00 h - 19:45 h is het de beurt aan de iets oudere hondjes vanaf ca. 6 maanden, die voorheen nog geen training hebben gevolgd. Ook dit is een vast uurtje en er kan dan ook elk moment ingestroomd worden. Uitzondering zijn honden met gedragsproblemen die als er getraind wordt met meerdere honden het gedragsprobleem nog meer getriggerd wordt, zoals uitvallen naar andere honden en/of eigenaar, continue blaffen naar andere honden. Het is verstandiger om met dit type honden in ieder geval in het begin van de training, 1 op 1 te gaan werken.


Hondenschool Dogs4Ever staat garant voor:

  • Een juiste start om van uw pup een maatje voor het leven te maken
  • Begeleiding van eigenaar en hond
  • De instructeur/eigenaresse van Dogs4Ever is zowel Kynologisch Instructeur als Specialist Probleemgedrag bij Honden
  • Wekelijkse training met uw pup of volwassen hond
  • Sporten samen met uw hond
  • Alle honden, ongeacht leeftijd, ras of kruising, zijn welkom

Hondenschool Dogs4Ever heeft een prachtige leslocaties in SUSTEREN Midden-Limburg:

  • De locatie Susteren is op het Politiehonden terrein , De Heide-Susteren. Dit terrein is volledig omheind,  indien nodig uitstekend verlicht, veilige parkeerplaatsen en heeft daarbij de beschikking over een kantine en toilet. Verder is er: op de locatie de luxe van een hondenzwembad, waar in de zomer de honden verkoeling kunnen zoeken. Op dit grote terrein wordt in het voorjaar en zomer ook de hondensporten Rally-O, en Dogfrisbee beoefend


E-mailen
Bellen
Info